YRITTÄJÄN Tarina

Olen yrittäjä ja Artesisustuksen omistaja Virve Värjy-Krook.

Valmistuin sisustusarkkitehdiksi vuonna 1994 Roomassa Italiassa sijaitsevasta ammattikorkeakoulusta Istituto Europeo di Designista täysin pistein. Italiasta tarttui mukaani vahvaa tilankäytön hahmottamiskykyä, kansainvälistä tyylitajua ja ymmärrystä esteettisen ja harmonisen ympäristön merkitykselle. Aiempi lapsesta asti ollut vahva piirustus- ja maalaustaito sekä visuaalinen osaaminen ovat olleet välttämättöminä pohjina Italian opeille ja ammattitaidon kehitykselle työelämässä.Intohimoihini kuuluukin laadukkaat, kauniit, innovatiiviset materiaalit ja design-kalusteet sekä näihin käytetty teknologia. Rakastan luovaa suunnittelua ja yksityskohtienkin huolellista miettimistä. Ne viimeistelevät hyvin suunnitellun ja toteutetun tilan. Minulla on vahva materiaali-, tuote- ja eri osa-alueiden tekninen tuntemus, mitkä ovat kehittyneet työskenneltyäni hyvin haasteellisissa, monipuolisissa projekteissa 23 vuoden aikana. Olen myös ammatillisesti aktiivinen, kehitän itseäni, hankin tietoa ja seuraan aikaani.

Perustin suunnittelutoimiston jo vuonna 2000. Olen toiminut täysipäiväisenä yrittäjänä vuodesta 2005. Teen yhteistyötä muiden lahjakkaiden ja osaavien suunnittelijoiden ja toimistojen kanssa, autan projekteissa omalta toimistolta tai asiakkaan toimistolta käsin. Työskentelen yhtä sujuvasti yksin kuin ryhmässä. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mikä on asiakaspalveluammatin lähtökohta.

Parasta työssäni onkin mahdollisuus auttaa monipuolisesti asiakkaita, ratkaista heidän tila- ja ajankäyttöongelmiaan. Asiakas kykenee siten keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Hän säästää aikaa ja rahaa eikä tee kalliita virheratkaisuja. Parhaimmillaan hyvästä suunnittelijasta saa tukea, turvaa, jonkintason "terapeutin" tai ystävän.