Toimivat sisustusratkaisut ja -palvelut ammattitaidolla

Toimivat sisustusratkaisut ja -palvelut ammattitaidolla

Toimivat sisustusratkaisut ja -palvelut ammattitaidolla

Palvelumme

Lue lisää »

Filosofiamme

Lue lisää »

Yrittäjän tarina

Lue lisää »

Yksilöllistä sisustus­suunnittelua Helsingissä

Sisustusarkkitehtitoimisto Artesisustus antaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista sisustuspalvelua yrityksille ja yksityisille. Luomme kansainvälistä tyylikkyyttä ja tunnelmaa. Perehdymme intohimolla ja asiantuntemuksella niin isoihin haasteellisiin projekteihin kuin pienempiin kohteisiin tarjoten suunnittelua ja projektinhallintaa. Olemme erikoistuneet ravintola-, kahvila-, risteilijä-, hotelli- ja toimistotiloihin sekä yksityiskoteihin. Toteutamme toimivaa ja näyttävää sisustussuunnittelua kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. 

KONSEPTISUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSIIN
Sisustusuunnittelumme lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet, toiveet, tavoitteet, budjetti ja itse tila käyttäjineen. Konseptisuunnittelullamme autamme asiakasta rakentamaan yritysbrändiänsä tai vahvistamaan sisustusmuutosten kautta imagoaan. Projektisisustamisessa huolehdimme niin kokonaisuuksista kuin yksityiskohdista, materiaali- ja tuotehallinnasta, sisustustöiden seurannasta halutessa hankintoihin asti projektin alusta loppuun.

SINUN SISUSTUSASIANTUNTIJASI
Sydänasiamme on onnistunut uniikki, aistikas ja toimiva lopputulos sekä sen positiiviset vaikutukset tilan käyttäjiin ja tehokkuuteen. Näiden lisäksi saamme kiitosta hyvästä palvelusta ja laadusta. Asiakkaamme kokevat saavansa täyden vastineen kustannuksillensa. Lue asiakkaidemme palautteet sisustussuunnittelustamme alta. Yhteystiedot ja kätevän yhteydenottolomakkeemme löydät myös alta.

Jenni Chen-Ye, yrittäjä, toimitusjohtaja Kultalehti OyRavintoloitsija: WOK WOK / Panda King Easton, KultaleopardiPirre Sandström,
Lastenhuone

Palvelemme mielellämme

Sisustusarkkitehtitoimisto Artesisustus palvelee monipuolisesti mm. alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Meiltä saat sisutuspalvelut niin pieniin muutoskohteisiin kuin vaativiin ja kokonaisvaltaista muutosta tarvitseviin kohteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Mikko Mäkiranta, COO, Merima Oy
Toimiston remonttimuutos

"Toimistoremontin kokonaisuuden suunnittelu ja ostoavustus, jonka lopputulos oli parempi kuin kuviteltiin! Toimivuus ja henkilökunnan viihtyvyys otettiin hyvin huomioon."

Tina Sammi, DI
Kodin olohuone, keittiö, eteinen, WC ja suihku, kodinhoitohuone ja saunaosasto


"Virve hahmotti nopeasti epämääräisistä kuvailuistani toivomani väri/sisustus maailman. Kohteena oli 80-vuotias omakotitalo, jossa olemassa olevat huoneratkaisut eivät olleet kovin käytännöllisiä. Vaativan ja "hankalan" asiakkaan näkökulmasta: Työskentely oli vaivatonta, Virve rauhallisesti ja asiantuntevasti fiksasi suunnitelmia ajattelemaani suuntaan. Virve toi suunnitelmiin paljon elementtejä, joita en ollut osannut edes ajatella. Vaikka odotukset olivat alunperinkin korkealla, niin lopputuloksesta tuli huomattavasti parempi kuin osasin olettaa."

Annemari Laine,
Kodin eteistila ja esineitä


"Teimme kodimme eteiseen remontin, jonka yhteydessä halusimme muuttaa vanhan avonaulakon vaatekaapiksi. Tehtävä ei ollut helppo, sillä mikään standardimalli ei sopinut haastavan malliseen tilaan. Lisäksi monen mallin rakenne ja mekanismit vaikuttivat heppoisilta. Otime yhteyttä Virveen, koska pelkäsimme että emme muuten löydä tyylikästä kokonaisuutta, joka kestäisi kovaa kulutusta.
Virve kävi ottamassa mitat ja samalla kerroimme mitä kaikkea kaappiin tulemme laittamaan ja mitä siltä teknisesti odotamme. Virve toteutti tarkalleen toiveemme ja suunnitteli kaapin, joka näyttää upealta ja vastaa juuri niihin odotuksiin, joita sille asetimme. Kaapin vahva rakenne, liukuovet, hyllyt sekä laatikot ovat kestävyydeltään omaa luokkaansa verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin vaatekaappeihin. Mielestämme loistava ominaisuus on myös se, että kaappi ei ole kiintokaluste vaan sen voi tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan esimerkiksi muuton yhteydessä.
Virve on auttanut meitä myös monessa kotimme pienesinehankinnassa. Meillä on häneltä esim. upea italialainen kahviastiasto, jonka alkuperää vieraat usein kyselevät. Lisäksi meillä on lamppuja ja maljakoita Virveltä hankittuna.
Usein ajatellaan, että sisustussuunnittelijaa tarvitaan suuriin kokonaisuuksiin, jotka tulevat kalliiksi. Meidän perheen kohdalla väite osoittautuu vääräksi. Meillä Virvestä on ollut suurta apua myös pienemmissä projekteissa. Virven hintataso tuotteista, suunnittelusta ja palveluista on osoittautunut erittäin kilpailukykyiseksi. Mahtavaa, että suunnittelijan palvelut ovat mahdollisia myös meidän kaltaiselle ihan tavalliselle perheelle."