RAVINTOLA- JA HOTELLITILOJEN SISUSTUS- JA TILASUUNNITTELU

Klikkaa alle olevan kuvagallerian kuvia, niin näet ne kokonaisina.

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" -sanonta on hyvin totta. Suunnittelen haasteellisiakin kohteita huolella laajan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että halutut tarpeet ja tavoitteet toteutuvat tilan ja budjetin sallimissa rajoissa. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että uusi sisustus vahvistaa yrityksesi brändiä ja lisää asiakasvirtaa. Pidän tärkeinä asioina ekologisuutta, kestävyyttä ja tilan vaikutusta aisteihin. Tutustu filosofiaani. Tiimissäni on muita lahjakkaita suunnittelijoita, joiden kanssa pystyn jakamaan isompiakin suunnittelukohteita.


Kokemusta on sen verran, etten harjoittele asiakkaan kustannuksella eikä sormi mene suuhun. Huolehdin niin projektin- kuin materiaalinhallinnasta tiimini kanssa sekä halutessa ostohankinnoista ja logistiikasta. Suunnittelijan referenssit kertovat paljon. Lue lisää yritykseni palveluista täältä. Ota minuun rohkeasti yhteyttä projektitarpeissasi!

Suunnitteluun voi kuulua niin maa- kuin laivapuolella seuraavia osa-alueita ravintola- ja majoitustiloissa:

Sisustusbrändejä/ Sisustuskonsepteja/ Aulatiloja/ Hotellihuoneita/ Spa -tiloja/ Saniteettitiloja/ Ravintoloita/ Kahviloita/ Baareja/ Pubeja/ Työ- ja hoitotiloja/ Leikkitiloja/ Kattauksia/ Somistuksia

AASIALAINEN RAVINTOLA:

Viimeisin valmistunut suunnittelemani kohde on uudenlainen aasialaista ruokaa tarjoava ravintolaketju. Se sijaitsee Itä-Helsingin uudessa ostoskeskuksessa EASTON HELSINKI, joka avautui syksyllä 2017. Kalasataman mahtava REDI valmistuu syyskuussa 2018 ja sieltä tulee löytymään ketjun ravintola myös. Viihtyisiä ketjun ravintoloita tulee löytymään lisää pääkaupunkiseudulta.Lue kohteen suunnittelusta lisää Referensseistä.